El Passeig de Gràcia tindrà nou inquilí

stop

La multinacional francesa de moda Zadig & Voltaire desembarca al mercat espanyol amb quatre establiments més

16 de enero de 2012 (00:00 CET)

Zadig & Voltaire s'atreveix amb un ambiciós projecte per expandir-se a Espanya amb quatre establiments més i es estudiant més ubicacions pel proper any. La casa francesa compta amb boutiques a 19 països al voltant del món.

La companyia, insaciable, ha signat recentment l'ocupació de quatre dels carrers espanyols més luxosos: el Passeig de Gràcia a Barcelona; el carrer Serrano a Madrid; la Gran Via a Bilbao i Poeta Querol a València.

Zadig & Voltaire ja comptava amb un establiment situat en l'avinguda Diagonal i altres dues a Madrid, al carrer Claudio Coello i en Las Rozass. La firma parisenca s'ha assentat aquest any a Lisboa i als seus plans d'expansió pretén trobar una ubicació privilegiada a Palma de Mallorca també.

La consultora catalana Ascana ha estat l'encarregada de situar a la firma a les avingudes més privilegiades del país. Segons han informat fonts de l'associació Amics del Passeig de Gràcia a Economia Digital que ahir es va signar el lloguer del local en la milla d'or barcelonina.

La nova tenda de Zadig & Voltaire se situarà al número 73, al costat de l'Hotel Condes de Barcelona que és el propietari de l'establiment. El local compta amb de més 200 metres quadrats que fins ara eren les oficines de Caixa Terrassa. L'establiment situat en el local de la planta baixa de l'hotel es confrontant la joieria de luxe, Vasari, de la familia Reig. La casa preveu iniciar les obres en els propers dies per poder inaugurar la boutique al febrer. A Serrano, ocuparà el lloc de la qual fins ara era l'espai de Purificación García.

La companyia va ser creada pel nét del cofundador de la famosa casa Lacoste. L'ànima parisenca i l'estil rock chic són els grans caràcters d'aquesta firma que dissenya moda tant masculina com a femenina i fa col·leccions per a nens i bebès. Són pioners a tractar teixits d'alta qualitat de punt tricot i plana. Les imatges estampades amb aire rock han creat una identitat de referència que la fa única.
Suscribir a boletines

Al suscribirte confirmas nuestra política de privacidad