El racó valencià que conquista les estrelles: Maxi Iglesias es rendix a la seua cuina tradicional

L'actor madrileny gaudeix d'un dels arrossos més emblemàtics de la Comunitat a Meliana, en plena horta valenciana

El restaurante Ca Pepico de Valencia

El restaurante Ca Pepico de Valencia que ha visitado el actor Maxi Iglesias

L’actor i model Maxi Iglesias, conegut pels seus papers en sèries com Física o Química, Els Protegits o Valeria, ha aprofitat el seu pas per València aquest mes de juliol per deixar-se seduir per la cuina mediterrània tradicional. I ho ha fet en un dels temples gastronòmics de la província: el restaurant Ca Pepico, situat a la localitat de Meliana, a pocs quilòmetres de la capital.

Maxi Iglesias té clar que València és el destí ideal per gaudir de l’autèntica cuina mediterrània. Durant la seua visita a la capital valenciana aquest mes de juliol, no ha perdut l’oportunitat d’apropar-se a una localitat pròxima per degustar un dels arrossos més emblemàtics de la regió.

L’origen de Ca Pepico es remunta a 1930, quan José Ferrer Rodrigo, avi dels actuals responsables, va deixar el Grau de València per assentar-se en plena horta valenciana.

Allí va construir la casa que acabaria donant vida al restaurant. En 1975, l’espai es va consolidat com a bar sota la direcció del seu fill, José Ferrer Coret.

Amb el pas del temps, l’evolució natural del negoci i la vocació familiar van portar els seus néts, Ana i Pepe Ferrer Martí, a posar-se al capdavant del restaurant, que hui dia gestionen amb orgull.

Maxi Iglesias saboreja la tradició valenciana

L’actor madrileny no va dubtar a reservar taula per provar un dels arrossos més saborosos de la zona. La seua visita no va passar desapercebuda: des del propi restaurant van compartir en xarxes socials imatges i comentaris orgullosos del il·lustre comensal. “Li han dit on es menja molt bé”, comentava una usuària, reflectint la sorpresa i l’entusiasme del públic habitual.

Ca Pepico no és un restaurant qualsevol. Fundat en 1930, el local forma part de la memòria viva de la horta valenciana. Aixecat per l’avi de l’actual propietari, el restaurant conserva l’esperit familiar i aposta decididament per la cuina de producte.

La seua carta, recomanada per la Guia Repsol, es basa en tapas tradicionals, arrossos d’autor i productes frescos tractats amb “poca manipulació”, com ells mateixos expliquen.

Entre les seues especialitats figuren fins a huit tipus d’arròs: de carabiner, llamàntol blau, llagosta, verdures, marisc, ànec, fessols i naps i la clàssica paella valenciana. Els arrossos se serveixen únicaments al migdia, encara que poden demanar-se amb antelació per al sopar.

A més, oferixen carns i peixos frescos fora de carta, seleccionats diàriament en funció del mercat, “per respecte al mar i als clients”.

L’actor no va viatjar a València únicament per motius culinaris. En el seu perfil d’Instagram també va compartir una imatge passejant per la Ciutat de les Arts i les Ciències, amb el Palau de les Arts com a fons, gaudint d’un dels enclavaments més icònics de la ciutat.

Publicació en xarxes socials de Maxi Iglesias a València

La visita de Maxi Iglesias se suma a una llarga llista de rostres coneguts que han passat per les taules de Ca Pepico. Personalitats com Manuela Carmena, Miguel Indurain o Ara Malikian també han gaudit de la seua proposta gastronòmica, consolidant al restaurant com un dels favorits entre figures públiques i amants del bon menjar.

Historias como esta, en su bandeja de entrada cada mañana.

O apúntese a nuestro  canal de Whatsapp

Leave a Reply

Ahora en portada